Studio Parbleu - Samen10+ 1
Studio Parbleu - Samen10+ 2
Studio Parbleu - Samen10+ 3

In opdracht van Studio VDS maakte ik het magazine Het goud van Samen10+.

Samen10+ is een koepel van 9 Haagse basisscholen in de Schilderswijk en Transvaal. Vijf jaar voor het verschijnen van dit magazine sloegen zij de handen ineen, om te leren van elkaar. Op die manier hoeven ze namelijk niet allemaal het wiel opnieuw uit te vinden. Ze kunnen gezamenlijk het onderwijs, ontwerpen, verrijken en het naar een hoger plan tillen. Dat is een dikke plus voor de leerlingen en voor de werkdrukverlaging bij de leerkrachten.

Met dit magazine presenteert Samen10+ de resultaten van de samenwerking, in de vorm van interviews, achtergrondartikelen en infographics.

Het is een tijdschrift vol trots: trots op de mooie samenwerking en op de scholen op zich! Studio Parbleu mocht de vormgeving verzorgen en daar ben ik natuurlijk zelf ook een beetje trots op!

Joost van der Steen, eigenaar Studio VDS:

Er zijn heel veel goede ontwerpers, maar goede ontwerpers met zoveel taalgevoel en taalvaardigheid als Irene, die zijn er niet veel. Dit zorgde voor een zeer prettige en zorgeloze samenwerking. Bij het schitterende ontwerp, kwam haar tekstuele advies als kers op de taart. Dit resulteerde uiteindelijk in een fijn en krachtig tijdschrift.

Neem contact op

Heb je me iets te vragen? Leuk! Ik antwoord zo snel mogelijk.

Not readable? Change text.