SAIL 2015 Programma
SAIL 2015 Telegraaf
SAIL 2015 Telegraaf Infozuil

Letterlijk het grootste project dat ik heb mogen doen, was voor SAIL Amsterdam 2015. In 2020 was ik opnieuw bij SAIL betrokken, maar helaas is het evenement vanwege de coronapandemie niet doorgegaan.

De organisatie was in 2015 op zoek naar een vormgever die het evenement ‘snapte’ en daardoor aanvoelde hoe de opdracht succesvol uitgevoerd kon worden. Ik heb het 5-daagse programma van het evenement als blokkenschema vormgeven voor in De Telegraaf. De opdracht luidde: maak er een duidelijk, overzichtelijk geheel van, zonder al te veel omhaal. Een precies werkje en daar ben ik dol op.

Vervolgens zette ik de spread om naar levensgrote doeken, die overal in de stad hingen. Zo konden de bezoekers in één oogopslag zien waar in Amsterdam welk programmaonderdeel te bezoeken was.

Mijn SAIL-werkzaamheden in 2020 waren onder andere: vormgeving brandbook, branding bedrijfswagens, vormgeving billboards langs verschillende Nederlandse snelwegen, vormgeving van uiteenlopende on- en offline communicatiemiddelen.

Chris Janssen, Hoofd communicatie SAIL Amsterdam 2020:

Irene was als grafisch vormgever betrokken bij en verantwoordelijk voor vrijwel alle opmaak t.b.v. SAIL. Ze kan als geen ander luisteren en doorgronden waar de daadwerkelijke vraag zit. Daardoor kan ze de beste antwoorden/producten opleveren. De samenwerking verloopt soepel, met een feilloze intuïtie voelt Irene aan hoe zij werk uit handen kan nemen. Daarmee verplaatst zij zich uitstekend in jou als klant.

Neem contact op

Heb je me iets te vragen? Leuk! Ik antwoord zo snel mogelijk.

Not readable? Change text.