Studio Parbleu - Qualid 1
Studio Parbleu - Qualid 4

Qualid verzorgt communicatie in de breedste zin van het woord, voor bedrijven in bouw en techniek. Maar eigenaar Wendy Janssen is daarnaast een begenadigd fotograaf, een bouwkundige met verstand van zaken en vooral een down-to-earth type met wie het fijn samenwerken is. Dat doen we dan ook al jaren.

Voor Qualid heb ik zeer uiteenlopende opdrachten mogen verzorgen. Ik heb bijvoorbeeld het ontwerp en de opmaak van tenders van grote bouwbedrijven uitgevoerd, maar ook verschillende brochures vormgegeven en daarvoor teksten geschreven.

Wendy Janssen (eigenaar Qualid):

Creatief, humoristisch, out-of-the-box denkend, precies, kundig in de Nederlandse taal en daarbij altijd oog houdend voor wat de klant wil, zowel in woord als beeld. Dat is Studio Parbleu, dat is Irene!

Het is een groot plezier met haar samen te werken en het geeft vertrouwen te weten dat ze altijd haar afspraken nakomt op een flexibele manier. Nog even iets aanpassen kan ook buiten kantoortijden als dat nodig is, want zij heeft hart voor haar werk. Ook met haar DTP-kennis zit het helemaal goed.

Ik hoop nog jaren terug te kunnen vallen op Studio Parbleu… Omdat het mág!

Neem contact op

Heb je me iets te vragen? Leuk! Ik antwoord zo snel mogelijk.

Not readable? Change text.