Studio Parbelu Kare Accountants 2
Studio Parbelu Kare Accountants 1

Karé Accountants is een nieuw bedrijf onder de bezielende leiding van de ervaren Karen. Ze wilde graag dat wat zij zo leuk vindt aan haar werk, het puzzelen met cijfers, weerspiegeld zien in haar huisstijl. Weerspiegeling is sowieso een belangrijk woord voor Karen. Daarom is ze ook zo blij met de spotvernis die her en der opduikt in haar huisstijl.

Na het ontwikkelen van de huisstijl schreef ik de teksten voor de website van Karé Accountants, die onlangs live is gegaan.

Karen van Eldonk:

Ik werk met Irene heel prettig en vanzelfsprekend samen. Ze weet de juiste vragen te stellen en met een professionele, kritische blik mijn visie op Karé Accountants te vertalen in zowel beeld als tekst. Daardoor heeft mijn onderneming ‘smoel’ gekregen.

Allereerst ontwikkelde ze mijn huisstijl. Ze heeft daarvoor – samen met mij – net zolang gezocht totdat we tot een beeldmerk kwamen waarin ik mijzelf en mijn onderneming herkende.

Daarna schreef ze de teksten voor mijn website. Door met mij in gesprek te gaan heeft ze precies achterhaald wat ik doe en voor wie, zodat de teksten mijn doelgroep aanspreken. Nog steeds verzorgt ze de blogs op mijn site.

Irene is nieuwsgierig en geïnteresseerd. Ze heeft aan een half woord genoeg en waar dat niet het geval is, vraagt ze door. Ze weet zich echt te verplaatsen in haar klanten, hun visies en hun doelgroepen. Daarnaast is ze eerlijk en doortastend en dat waardeer ik.

Neem contact op

Heb je me iets te vragen? Leuk! Ik antwoord zo snel mogelijk.

Not readable? Change text.