Waarmee mag ik je van dienst zijn?

Studio Parbleu vormgeving
Logo's en huisstijlen

Een simpel, strak beeldmerk waarin een potentiële klant jou en je onderneming direct herkent. Daar gaan we eens even voor zitten! Al pratend vinden we uit hoe jij er in één beeld uitziet. En dan maak ik het voor je. Van daaruit ontstaat, als je dat wil, een hele huisstijl, desgewenst met huisstijlrichtlijn.

Websites

Oké, allereerst moet je vindbaar zijn op social media. Maar een eigen site waarop jouw persoonlijkheid, werkwijze en visie uitgebreider naar voren kunnen komen, is onmisbaar. Ik maak ‘m graag voor je, in samenwerking met Daadkr8 Marketing.

Magazines

Aha, de magazines! Daar hebben we een grote zwakke plek van me te pakken. Het leuke aan het maken van een magazine is de samenwerking. Het begint bij de vraag: welk deel van onszelf willen we laten zien en wie gaan we bij het maakproces betrekken? En het eindigt met die heerlijke stapel papier om eens lekker mee te gaan zitten.

Zoek je naar de feel good uitstraling om consumenten aan jouw onderneming te binden? Of naar de ultieme vorm om jouw zakelijke dienstverlening eens uitgebreid te belichten? Dan is een magazine dé manier.

Mag ik er een vorm voor verzinnen?

Brochures en folders

Heb je duidelijk voor ogen welk product je aan de man wil brengen? Zoek je naar een aantrekkelijke en subtiele presentatie, maar wel gericht op verkoop? Dan maken we een brochure, of nog meer to the point: een folder. Zo een die het lekker doet op een leestafel, een balie of in een brievenbus. Een brochure of folder die jouw doelgroep opvalt en die ze eruit pikken.

Ik denk graag met je mee!

Infographics

Infographics laten het hart van deze vormgever-met-journalistieke-inborst sneller kloppen. Tekst en beeld zó samenvoegen dat de ingewikkelde dingen in één klap duidelijk zijn, is een sport (de enige sport die ik graag beoefen, trouwens).

Eenvoud in kleur en gebruik van lettertypen zijn enorm belangrijk. In een infographic nemen we de lezer aan de hand en zorgen we dat hij moeiteloos en in de juiste volgorde langs de informatie wordt geleid.

Als je een infographic wil maken, moet je beschikken over het vermogen om steeds door andermans ogen te kijken. Is dit duidelijk zo? Écht duidelijk? Dat vermogen heb ik (en vakbroeders die meekijken als dat nodig is)!

Studio Parbleu tekst
Redigeren en herschrijven

Je bent bezig met een tekst, maar hij rammelt. Je komt er maar niet uit. Of je wil dat er voor publicatie nog iemand naar de spelling en grammatica kijkt. Een tekstschrijver ‘vindt’ eigenlijk altijd iets van (en in) andermans tekst, dus ik doe het graag.

Social content

Relevantie en actualiteit, dat zijn de belangrijkste ingrediënten voor je socialkanalen. Ik adviseer je graag over de juiste aanpak en ik help je om regelmatig ‘iets nieuws’ te presenteren.

Webteksten

Je wil dat je website zo goed mogelijk geïndexeerd wordt door Google. Dat vergt een specifieke aanpak. SEO, noemen we dat. Met een aantal slimmigheden kom je al een heel eind. Ik help je daar graag bij.

Zakelijke teksten

Ook ‘kort en bondig’ heeft zo zijn fraaie kanten. Wanneer verkoop en presentatie aan de orde zijn, neem ik een ander setje vaardigheden ter hand. Vertel me maar wat je verwoord wilt zien, ik ga ermee aan de slag.

Artikelen

Een langer artikel is heerlijk om te schrijven, of het nu een achtergrondverhaal, interview of reportage is. Wanneer die extra ruimte beschikbaar is, zit ik handenwrijvend klaar om hem voor je te vullen.

Columns

Als er iets is dat de geest scherpt dan is het het schrijven van columns en zeker het lezen ervan. Laat mij jouw columnist zijn. Ik ben voorzien van flink wat humor en welgeplaatst cynisme.

 Vragen over mijn aanbod?

Neem contact op

Heb je me iets te vragen? Leuk! Ik antwoord zo snel mogelijk.

Not readable? Change text.